RHINOSPRAY PLUS ORRSPRAY

Rhinospray akció

Kívánságlistába Részletes leírás A Rhinospray plus orrspray a speciális aktív hatóanyagán kívül - hazánkban egyedülálló kombinációban - három, tudományosan kiválasztott illóanyagot is tartalmaz.

  • Leszokási tippek a kezdéshez
  • Az orrnyálkahártya ereit összehúzó készítmények tartós alkalmazása idült gyulladás és emiatt orrdugulás kialakulásához vezethet, és az orrnyálkahártya sorvadását idézheti elő.

Kettős hatás: az aktív hatóanyag gyorsan. Felszabadítja rhinospray akció légutakat, míg a frissítő. Illóanyagok kényeztetik orrát.

dohányzásról való leszokás gyakran kezdett írni hogyan lehet leszokni a dohányzásról és n

Eukaliptusz: védi a nyálkahártyát a kiszáradástól. Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

RHINOSPRAY PLUS ORRSPRAY

Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. A betegtájékoztató tartalma: 1. Milyen típusú gyógyszer és milyen betegségek esetén alkalmazható a Rhinospray plus orrspray?

Tudnivalók a Rhinospray plus orrspray alkalmazása előtt. Hogyan kell alkalmazni a Rhinospray plus orrspray-t? Lehetséges mellékhatások?

Rhinospray Plus orrspray (1x10ml)

Hatóanyag: 1,25mg tramazolin-hidroklorid 1 ml oldatban Egyéb összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát, eukaliptol, kalcium-klorid-dihidrát, benzalkónium-klorid, levomentol, d-kámfor, hipromellóz, magnézium-klorid-hexahidrát, magnézium-szulfát-szeptahidrát, nátrium-hidroxid, nátrium-klorid, citromsav-monohidrát, glicerin, polividon, tisztított víz. A Rhinospray plus orrspermet az orrnyálkahártya rhinospray akció mérséklésére szolgál meghűlés vagy szénanátha esetén.

Ezen kívül orrmelléküreg- és középfül-gyulladásban az izzadmány kiürülésének elősegítésére is alkalmazható.

  • Sütibeállítások Az Medexpressz weboldalain sütiket használunk az oldalak működ tet ésének biztosítása, a használatának megkönnyítése, az oldalakon végzett műveletek nyomon követése és a szolgáltatások javítása, valamint releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.
  • A Rhinospray plus 10ml tájékoztatója Az orrspray az orrnyálkahártya duzzanatának mérséklésére szolgál meghülés vagy szénanátha esetén.
  • A Rhinospray plus oldatos orrspray az orrnyálkahártya duzzanatának mérséklésére szolgál meghűlés vagy szénanátha esetén.
  • Orrdugulás, orrfolyás csökkentése | Online patika | iatabor.hu
  • Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze vagy a gondozását végző egészségügyi szakember által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.
  • RHINOSPRAY PLUS ORRSPRAY - 10 ML - Kígyó Webpatika
  • В течение столетий и столетий Человек тонул в исполненном предрассудков и все же научном варварстве, искажая историю, чтобы избавиться от ощущения своего бессилия и чувства провала.
  • Единственное, что никак не устраивало Олвина, так это то, что поступки робота могут не совпасть с его собственными планами.

Hatóanyaga a tramazolin-hidroklorid, aminek érszűkítő hatása azonnal mérsékli az orrnyálkahártya duzzanatát, és ez által rövid időn belül, rhinospray akció megszünteti az orrüreg eldugulását.

A Rhinospray plus orrpermet nem alkalmas 6 évesnél fiatalabb gyermekek kezelésére. Fokozott elővigyázatossággal alkalmazható: Szűk-csarnokzugú zöldhályog esetén körültekintően és kizárólag orvosi javaslatra szabad alkalmazni rhinospray akció Rhinospray plus orrpermetet.

Abban az esetben, ha a készítmény napig tartó alkalmazása sem enyhíti a panaszokat, az orvos tanácsát kell kérni arra vonatkozóan, hogy célszerű-e folytatni a kezelést.

Rhinospray ár

Az orrnyálkahártya ereit összehúzó készítmények tartós alkalmazása idült gyulladás és emiatt orrdugulás kialakulásához vezethet, és az orrnyálkahártya sorvadását idézheti elő. Ügyelni kell arra, hogy a Rhinospray plus orrspray szembe ne kerüljön. Egyéb gyógyszerek alkalmazása Egyes rhinospray akció kezelésére használt gyógyszerek egyidejű alkalmazása esetén emelkedhet a vérnyomás.

Terhesség, szoptatás: a készítmény hosszú múltra visszatekintő klinikai alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt használata káros következményekkel járna.

Nem bizonyított, hogy biztonságosan adható-e rhinospray akció szoptatás időszakában. A terhesség és a szoptatás ideje alatt kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható.

Rhinospray Plus 1,265mg/ml oldatos orrspray 10ml

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre Nincs ismert rhinospray akció járművezetői vagy más gépkezelői képességekre. Ha az orvos másképpen nem rendeli, a készítmény javasolt adagolása a rhinospray akció Szükség szerint, de egy nap maximum 4 alkalommal lehet az orrnyílásokba permetezni az oldatot. Kizárólag a kezelőorvos javaslatára alkalmazható napnál hosszabb időn keresztül.

Az adagolószelepes palack használata: A palack használata előtt minden alkalommal a következőképpen kell eljárni: 1. Távolítsa el a védősapkát a palackról. A palack első alkalommal történő használata előtt többször működésbe rhinospray akció hoznia az adagolópumpát, amíg egyenletes permet távozik belőle.

hogyan lehet leszokni a dohányzóasztalról hogyan lehet leszokni a dohányzásról, adjon tanácsot

Ezt követően a palack állandóan használatra kész. Alaposan fújja ki az orrát a Rhinospray akció plus alkalmazása előtt. Illessze a fúvókát az orrnyílásba és a rhinospray akció összenyomásával permetezzen egy adagolt dózist az orrüregbe. Ismételje meg ezt a műveletet a másik orrnyílásban.

Az orrnyálkahártya ereit összehúzó készítmények tartós alkalmazása idült gyulladás és emiatt orrdugulás kialakulásához vezethet, és az orrnyálkahártya sorvadását idézheti elő. Előfordulhat, hogy a készítmény terápiás hatása gyengül és ún.

A permet bejuttatását követően lassan lélegezzen be rhinospray akció orrán keresztül. A készítmény alkalmazása után helyezze vissza a palackra a védősapkát. Használat után ajánlott megtisztítani az adagolószelep fúvókáját.

A készítmény terápiás hatásának lecsengése után fellépő reaktív vérbőség miatt olykor nagymértékben fokozódhat a nyálkahártya duzzanata. Érzékeny betegeken a Rhinospray plus permet alkalmazása után enyhe, múló jellegű, égő érzés jelentkezhet az orrnyálkahártyán.

rhinospray akció

Rhinospray akció ideje alatt bő orrváladékozás, émelygés, szédülés, fejfájás és ízérzés-zavar kialakulásáról is beszámoltak. Szív-érrendszeri tünetek szívdobogás-érzés, szívfrekvencia-ingadozások, vagy vérnyomás-emelkedés is jelentkezhetnek.

Ha a Rhinospray plus orrspray alkalmazása során annak hatását túlzottan erősnek, vagy csekélynek érzi, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Rhinospray ár »–› ÁrGép

A készítményt csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Ingyenes szállítás 15 Ft felett Minőségellenőrzött termékek.