Stérimar Baby orrspray - Pingvin Patika

Csecsemő orrspray

csecsemő orrspray hogyan hagyja abba a dohányzást

Leginkább a szoptatott babáknál okozhat problémát az orrdugulás, ugyanis ilyenkor nem tudnak rendesen szopni, ugyanakkor a nem szoptatott babáknál is csecsemő orrspray nyűgös, ingerült hangulatot ez az állapot, akár már újszülöttek esetében. A világra jövetelt követő napokban — főleg a fűtési szezonban — az újszülött orrnyálkahártyája kiszáradhat, ennek következtében nehezebben kap levegőt, ezt a lakásban történő párologtatással védhetjük ki.

Az orrdugulás kezelése újszülött- és csecsemőkorban

Ahogy cseperedik a kicsi, orrdugulás során gondoljunk a lakókörnyezetünk megfelelő párásítására akár csecsemő orrspray, hogy egy vízzel telt edényt helyezünk a fűtőtestre. A túlzásba vitt párologtatás kedvezőtlen folyamatokat indíthat el a lakásban pl.

Csecsemő orrspray a patikából Arra az esetre, ha az éjszaka folyamán bedugul a kicsi orra és emiatt csecsemő orrspray veszi csecsemő orrspray levegőt, a gyógyszertárakban kapható, erre a célra kifejlesztett balzsammal be kell kenni a kicsi hátát, ez segít a légutak tisztán csecsemő orrspray.

csecsemő orrspray

Csecsemőknél, illetve kisgyermekeknél nem javasolt orrcseppek használata, ugyanis a nem korszerű és a nem kifejezetten kisgyermekeknek kifejlesztett készítményekhez hozzászokhat a kicsik szervezete. Kiváló megoldás azonban a tengervízből készült orrspray-k alkalmazása, ezekkel nagyon gyorsan és hatékonyan elősegíthetjük az orr tisztulását.

lehetséges-e hirtelen abbahagyni a dohányzást