Bejelentkezés

Coldastop orrspray

A Coldastop orrcsepp természetes összetevőinek köszönhetően gyógyító és regeneráló hatással van az irritált, akutan vagy krónikusan károsodott orrnyálkahártyára.

Orrszárazság

Kimutatható a hegesedés és varképződés csökkentése, a természetes váladékfilm megjelenése az orrnyálkahártyán, és a szekretoros transzportfolyamatok visszatérte. Coldastop orrspray a folyamatok jelzik az orrnyálkahártya regenerációját és a ciliaris epithelium működését. Mindez a Coldastop orrcseppben található A- és E-vitaminnak köszönhető.

coldastop orrspray akik dohányzó mágnest használtak

Az Coldastop orrspray elengedhetetlen a nyálkahártya fiziológiás szerkezetéhez. A rhinitis sicca-ra jellemző metaplasztikus elváltozások fiziológiás légzőhámmá tudnak visszaalakulni oly módon, hogy a sejtek retinol-észtert vesznek fel, amelyet aktív metabolitokká alakítanak.

istenem, segíts nekem a dohányzásról dohányzási kezelés megelőzése

Az A-vitamin megóvja a nyálkahártyát, és fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást. Az A-vitamin felszívódása jobb az E-vitamin jelenlétében. Ezt a kombinációt az orrnyálkahártya atrophiás és degeneratív elváltozásaiban is kipróbálták és vizsgálták.

Még senki sem nyilvánított véleményt coldastop orrspray a termékről. Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebben Elfogadom Weboldalunkon olyan szöveg fájlokat, vagyis cookie - fájlokat használunk, melyek a felhasználók számítógépén kerülnek eltárolásra, weboldal látogatásával kapcsolatos adatokat tartalmaznak.

A Coldastop orrspray orrcseppben található esszenciális olajok kellemes illatot és ízt biztosítanak azon túl, hogy enyhe fertőtlenítő hatásuk is van. A rhinitis sicca fokozhatja a heg- és varképződést; a Coldastop orrcseppben található növényi olajok finoman feloldják ezeket a hegeket anélkül, hogy károsítanák az érzékeny ciliaris mechanizmust.

Az olajos oldat kilencszer hosszabb ideig kimutatható az orrnyálkahártyán, mint coldastop orrspray vizes oldat.

dohányzásellenes aktivisták Már abbahagytam a dohányzást

A helyi alkalmazás magas A-vitamin koncentrációt eredményez, amelyet szájon át adott gyógyszerrel coldastop orrspray lehetne elérni a toxikus mellékhatások coldastop orrspray nélkül. A Coldastop orrcsepp növényi olajokat is tartalmaz.

Részletes leírás A készítmény hatóanyagai: 1 ml Coldastop orrcsepp NE A-vitamin-palmitátot retinol-palmitát és 20 mg alfa-tokoferol-acetátot E-vitamin-acetát tartalmaz. Egyéb összetevők, segédanyagok: butil-hidroxianizol, butil-hidroxitoluol, narancs-olaj, terpineol, citromolaj, cetearil-oktanoát, izopropil-mirisztát, földimogyoróolaj.