Rhinospray Plus orrspray 10ml leírása, használati útmutató

Rhinospray ár. RHINOSPRAY plus 1,265 mg/ml oldatos orrspray (1x10 ml üvegben) adatlap

Kívánságlistába Részletes leírás A Rhinospray plus orrspray a speciális aktív hatóanyagán kívül - hazánkban egyedülálló kombinációban - három, tudományosan kiválasztott illóanyagot is tartalmaz.

le kellene hagynom a dohányzást tuberkulózis esetén állapot, aki leszokja a dohányzást

Nicoprost dohányzási gyógymód hatás: az aktív hatóanyag gyorsan. Felszabadítja a légutakat, míg a frissítő. Illóanyagok kényeztetik orrát. Eukaliptusz: védi a nyálkahártyát a kiszáradástól.

RHINOSPRAY plus 1, mg/ml oldatos orrspray (1x10 ml üvegben)

Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül rhinospray ár. Rhinospray ár optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. A betegtájékoztató tartalma: 1. Milyen típusú gyógyszer és milyen betegségek esetén alkalmazható a Rhinospray plus orrspray?

  • Orrsprayk | Termékkategóriák | iatabor.hu
  • Hagyja abba a dohányzást, mi a legnehezebb
  • Rhinospray Plus orrspray 1x10ml | BENU Online Gyógyszertár
  • Sütibeállítások Az Medexpressz weboldalain sütiket használunk az oldalak működ tet ésének biztosítása, a használatának megkönnyítése, az oldalakon végzett műveletek nyomon követése rhinospray ár a szolgáltatások javítása, valamint releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.
  • Rhinospray Plus orrspray - Pingvin Patika
  • Rhinospray Natural orrspray - Pingvin Patika

Tudnivalók a Rhinospray plus orrspray alkalmazása előtt. Hogyan kell alkalmazni a Rhinospray plus orrspray-t? Lehetséges mellékhatások? Hatóanyag: 1,25mg tramazolin-hidroklorid 1 ml oldatban Egyéb összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát, rhinospray ár, kalcium-klorid-dihidrát, benzalkónium-klorid, levomentol, d-kámfor, hipromellóz, magnézium-klorid-hexahidrát, magnézium-szulfát-szeptahidrát, nátrium-hidroxid, nátrium-klorid, citromsav-monohidrát, glicerin, polividon, tisztított víz.

RHINOSPRAY PLUS 1, mg/ml oldatos orrspray - Gyógyszerkereső - Háiatabor.hu

A Rhinospray plus orrspermet az orrnyálkahártya duzzanatának mérséklésére szolgál meghűlés vagy szénanátha esetén. Ezen kívül orrmelléküreg- és középfül-gyulladásban az izzadmány kiürülésének elősegítésére is alkalmazható.

dohányzás kódolás cherepovets Ár

Hatóanyaga a tramazolin-hidroklorid, aminek érszűkítő hatása azonnal mérsékli az orrnyálkahártya duzzanatát, és ez által rövid időn belül, tartósan megszünteti az orrüreg eldugulását. A Rhinospray plus orrpermet nem alkalmas 6 évesnél fiatalabb gyermekek kezelésére. Rhinospray ár elővigyázatossággal alkalmazható: Szűk-csarnokzugú zöldhályog esetén körültekintően és kizárólag orvosi javaslatra szabad alkalmazni a Rhinospray plus orrpermetet. Abban az esetben, ha a készítmény napig tartó alkalmazása sem enyhíti a panaszokat, az orvos tanácsát kell kérni arra vonatkozóan, hogy célszerű-e folytatni a kezelést.

Az orrnyálkahártya ereit rhinospray ár készítmények tartós alkalmazása idült gyulladás és emiatt orrdugulás kialakulásához vezethet, és az orrnyálkahártya sorvadását idézheti elő. Ügyelni kell arra, hogy a Rhinospray plus orrspray szembe ne kerüljön.

Egyéb gyógyszerek alkalmazása Egyes depresszió kezelésére használt gyógyszerek egyidejű alkalmazása esetén emelkedhet a vérnyomás. rhinospray ár

Rhinospray Plus orrspray 10ml

Terhesség, szoptatás: a készítmény hosszú múltra visszatekintő klinikai alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt használata káros következményekkel járna. Nem bizonyított, rhinospray ár biztonságosan adható-e a szoptatás időszakában.

Saiba como usar o Spray Nasal

A terhesség és a szoptatás ideje alatt kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre Nincs ismert hatása járművezetői vagy más gépkezelői képességekre. Ha az orvos másképpen nem rendeli, a rhinospray ár javasolt adagolása a következő: Rhinospray ár szerint, de egy nap maximum 4 alkalommal lehet az orrnyílásokba permetezni az oldatot.

Kizárólag a kezelőorvos javaslatára alkalmazható napnál hosszabb időn keresztül. Az adagolószelepes palack használata: A palack használata előtt minden alkalommal a következőképpen kell eljárni: 1.

Rhinospray Plus orrspray 10ml

Távolítsa el a védősapkát a palackról. A palack első alkalommal történő használata előtt többször működésbe kell hoznia az adagolópumpát, amíg egyenletes permet távozik belőle.

rhinospray ár a dohányzásról való leszokás magas vérnyomássá vált

Ezt követően a palack állandóan rhinospray ár kész. Alaposan fújja ki az orrát a Rhinospray plus alkalmazása előtt.

Az orrnyálkahártya ereit összehúzó készítmények tartós alkalmazása idült gyulladás és emiatt orrdugulás kialakulásához vezethet, és az orrnyálkahártya rhinospray ár idézheti elő. Előfordulhat, hogy a készítmény terápiás hatása gyengül és ún. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön, mert helyi irritációt okozhat.

Illessze a fúvókát az orrnyílásba és a palack összenyomásával permetezzen egy adagolt dózist az orrüregbe. Ismételje meg ezt a műveletet a másik orrnyílásban. A permet bejuttatását követően lassan rhinospray ár ár be az orrán keresztül.

A készítmény alkalmazása után helyezze vissza a palackra a védősapkát. Használat után ajánlott megtisztítani az adagolószelep fúvókáját.

A készítmény terápiás hatásának lecsengése után fellépő reaktív vérbőség miatt olykor nagymértékben fokozódhat a nyálkahártya duzzanata.