Kapcsolódó termékek

Orrcsepp nasivin, NASIVIN CLASSIC 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp

A Nasivin oldatos orrcseppeket az orrba kell juttatni, kizárólag ilyen célra alkalmazható. A Orrcsepp nasivin oldatos orrcseppek oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak.

Orrcsepp és orrspray függőség - Leszokás az orrcseppről

Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik és ezáltal a nyálkahártya-duzzanatának csökkenését idézi elő.

A Nasivin oldatos orrcseppek a következő betegségekre alkalmazhatók: ·                nátha rinitisz akuta·                rohamokban fellépő szénanátha rinitisz vazomotorika·                a váladékürülés orrcsepp nasivin az orrmelléküreg gyulladás, ·                náthával együttjáró fülkürt és középfül-gyulladás, ·                nyálkahártya duzzanat diagnosztikus csökkentésére orvosi vizsgálatok során.

A Nasivin oldatos orrcseppek fokozott elővigyázatossággal alkalmazhatók: Ha egyidejűleg a következő állapotok bármelyike fennáll: ·                ha az Ön szemnyomása megemelkedett, ha Orrcsepp nasivin zárt zugú glaukómában zöldhályog egy vállfaja szenved, ·                ha Ön súlyos szív- és érrendszeri megbetegedésben pl.

Nasivin Classic 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp

A nyálkahártya-duzzanatot csökkentő orrcsepp tartós alkalmazása krónikus duzzanathoz és végül az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet. A hosszantartó használatot és a túladagolást kerülni kell.

 • A Nasivin Sanft készítményeket az orrba kell juttatni, kizárólag ilyen célra alkalmazható.
 • Nasivin 0,5mg/ml oldatos orrcsepp - Pingvin Patika
 • NASIVIN CLASSIC 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp - Gyógyszerkereső - Háiatabor.hu
 • Milyen gyógyszerek a dohányzáshoz
 • Orrspray arcüreggyulladásra
 • Csomagolás: 10 ml oldat cseppentővel ellátott, fehér színű csavaros műanyag Novelen kupakkal lezárt, sötétbarna színű üvegbe töltve.
 • Milyen típusú gyógyszerek a Nasivin tartósítószermentes készítmények és milyen betegségek esetén alkalmazhatók?

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek: Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. A gyógyszerkészítmények befolyásolhatják egymás hatását. Az orrcsepp használata előtt orrcsepp nasivin meg kezelőorvosát, ha Ön jelenleg vagy nemrégiben orrcsepp nasivin gyógyszert triciklikus antidepresszánsok vagy MAO-gátlókvagy vérnyomásnövelő gyógyszereket szed ill.

orrcsepp nasivin bal karba sugárzó fájdalom

Amennyiben Orrcsepp nasivin Nasivin oldatos orrcsepp alkalmazásával egyidőben az előbb felsorolt gyógyszerkészítmények valamelyikét is szedi - a szív- és a vérkeringési funkciókra gyakorolt hatása következtében - a vérnyomás emelkedése előfordulhat.

A Nasivin oldatos orrcseppek egyidejű alkalmazása bizonyos ételekkel vagy italokkal Nem várható ilyen jellegű kölcsönhatás. Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazásának biztonságosságával kapcsolatban nincsenek terhességre vonatkozó klinikai adatok. A Nasivin oldatos orrcseppek terhesség és szoptatás alatt csak gondos mérlegelést követően rendelhető.

Nasivin classic 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp 10 ml

Az ajánlott adagolást nem szabad túllépni. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Orrcsepp nasivin használat esetén a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket várhatólag nem befolyásolja.

Hosszantartó alkalmazás, vagy az előírtnál nagyobb adagok alkalmazása esetén bármilyen, a nátha kezelésére adott oximetazolin-készítmény használata során jelentkezhetnek a szív- érrendszert is érintő mellékhatások.

a hang megváltozott a kilépés után

Ezekben az esetekben orrcsepp nasivin gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez orrcsepp nasivin képességek romolhatnak. Az orrcseppet mindig az előírásnak, illetve az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Nasivin Classic 0,5mg/ml oldatos orrcsepp 10ml leírása, használati útmutató

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A jelek számozása jelzi a felszívott cseppek számát.

Ez biztosítja, hogy pontosan a kívánt mennyiség jusson az orrnyílásokba. A hatás beálltáig akár 20 perc is eltelhet. A készítmény egyszeri adagját legfeljebb naponta háromszor orrcsepp nasivin alkalmazni.

 1. Arc a dohányzásról való leszokás után
 2. Csomagolás: 10 ml oldat cseppentővel ellátott, sárga színű csavaros műanyag Novelen kupakkal lezárt, sötétbarna színű üvegbe töltve.
 3. На миг Элвин увидел человечество как нечто большее, чем живой фон собственной жизни, и без колебаний согласился принять несчастья, которые неизбежно влек за собой сделанный им выбор.
 4. В конце концов корабль остановился, как если бы робот внезапно отыскал в памяти то, что нужно, добравшись до самых ее глубин.
 5. Земля совершенно беззащитна - но в этом отношении за миллионы веков ничего не изменилось.
 6. Nasivin® CLASSIC 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp – Termékismertető
 7. Этот великий эксперимент на протяжении миллионов лет поглощал всю энергию человечества, но Коллитрэкс сумел уложить все эти страдания, все эти жертвы всего в несколько слов.
 8. Kicsit dohányzom, de nem tudok kilépni

Alkalmazás időtartama: Hacsak azt kezelőorvosa kifejezetten másképp nem rendeli a Nasivin oldatos orrcseppeket napnál tovább ne alkalmazza. A Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazását csak több napos szünetet követően folytassa.

NASIVIN CLASSIC 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp

Krónikus nátha esetén a Nasivin oldatos orrcseppeket csak orvosi felügyelet mellett alkalmazza. Tartós alkalmazás az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet. Ha a Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazása során hatásukat túlzottan erősnek véli, vagy a készítmények csekély hatásúnak bizonyulnak, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

orrcsepp nasivin prevalin allergia

Ha az előírtnál több Nasivin oldatos orrcseppet alkalmazott: Azonnal forduljon orvoshoz! Mérgezés jelentős túladagolás, vagy a Nasivin oldatos orrcseppek véletlen bevétele következtében fordulhat elő.

Bejelentkezés

Túladagolás elsősorban gyerekeknél fordul elő. A mérgezés tünetei nagyon különbözőek lehetnek.

Milyen típusú gyógyszerek a Nasivin oldatos orrcseppek és milyen betegségek esetén alkalmazhatók? Tudnivalók a Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazása előtt 3. Hogyan kell alkalmazni a Nasivin oldatos orrcseppeket? Lehetséges mellékhatások 5. Hogyan kell a Nasivin oldatos orrcseppeket tárolni?

Szorongásérzet, izgatottság, hallucináció orrcsepp nasivin görcsroham léphet fel. A testhőmérséklet csökkenése, aluszékonyság, álmosság és eszméletlenség szintén lehetséges.

orrcsepp nasivin miért, amikor szédül a dohányzásról?

További tünetek lehetnek még: pupillaszűkület, pupillatágulat, láz, izzadás, sápadtság, a bőr kékes elszíneződése a vér oxigéntartalmának csökkenése következtében, szívdobogás, elégtelen orrcsepp nasivin és a légzés leállása, émelygés, hányás, pszichés zavarok, a vérnyomás növekedése vagy csökkenése, rendszertelen szívverés, túlzottan gyors, vagy lassú szívverés.

Mérgezés gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, hogy az dönthessen a további teendőkről.

Nasivin Classic 0,5mg/ml oldatos orrcsepp 10ml

Kórházi kezelésre és orvosi felügyeletre lehet szükség. Ha elfelejtette alkalmazni a Nasivin oldatos orrcseppet Ha elfelejtette a készítményt alkalmazni, a kezelést a következő adaggal folytassa.

Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására, mert ezzel már nem pótolja a kiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének tenné ki magát. A mellékhatások felsorolása az alábbi gyakorisági beosztást követi: Nagyon gyakori:                                   kezelt betegből legalább nél előfordul. Gyakori:                                               betegből nél fordul elő.

Gyógyszerkereső

Nem gyakori:                                        betegből nél fordul elő. Ritka:                                                   betegből nél fordul elő. Nagyon ritka: orrcsepp nasivin   betegből kevesebb, mint nél fordul elő, ide értve az                                                              egyedi eseteket és az ismeretlen gyakoriságú eseteket.