NASIVIN CLASSIC 0,5 MG/ML OLDATOS ORRCSEPP

Nasivin hatóanyag, NASIVIN 0,5 mg/ml oldatos orrspray

Aktuális ajánlataink Nasivin Sanft készítmények A Nasivin Sanft készítmények oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak.

Nasivin 05 mg/ml oldatos orrspray

Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik nasivin hatóanyag ezáltal a nyálkahártya duzzanatának csökkenését idézi elő. Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne nasivin hatóanyag információkra a későbbiekben is nasivin hatóanyag lehet.

NASIVIN 0,5 mg/ml oldatos orrspray (10 ml) adatlap

További információkért vagy tanácsért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. Sürgősen forduljon orvosához, ha tünetei napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

A nyálkahártya-duzzanatot csökkentő orrspray tartós alkalmazása krónikus duzzanathoz és végül az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A betegtájékoztató tartalma: 1. Milyen típusú gyógyszerek a Nasivin Sanft készítmények és milyen betegségek esetén alkalmazhatók?

Aktuális ajánlataink...

Tudnivalók a Nasivin Sanft készítmények alkalmazása előtt 3. Hogyan kell alkalmazni Nasivin Sanft készítményeket?

nasivin hatóanyag

Lehetséges mellékhatások 5. Hogyan kell a Nasivin Sanft készítményeket tárolni?

nasivin hatóanyag rúd leszoktam a dohányzásról

További információk 1. A Nasivin Sanft készítményeket az orrba kell juttatni, kizárólag ilyen célra alkalmazható. A Nasivin Sanft készítmények oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak. Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik és ezáltal a nyálkahártya-duzzanatának csökkenését idézi elő. A Nasivin Sanft készítmények a következő betegségekre alkalmazhatók: nátha rinitisz akutarohamokban fellépő szénanátha rinitisz vazomotorikaa váladékürülés megkönnyítésére az orrmelléküreg gyulladás, náthával együttjáró fülkürt és középfül-gyulladás, nyálkahártya duzzanat diagnosztikus csökkentésére orvosi vizsgálatok során.

Ha Ön rinitisz szikka betegségben az orrnyálkahártya kiszáradásával és pörkképződésével járó krónikus nátha egy nasivin hatóanyag típusa szenved. Nasivin hatóanyag Nasivin hatóanyag Sanft készítmények fokozott elővigyázatossággal alkalmazhatók: Ha egyidejűleg a következő állapotok bármelyike fennáll: ha az Ön szemnyomása megemelkedett, ha Ön zárt zugú glaukómában zöldhályog egy vállfaja szenved, ha Ön súlyos szív- és érrendszeri megbetegedésben pl.

A nyálkahártya-duzzanatot csökkentő orrcsepp vagy orrspray tartós milyen tabletták segítik a leszokást az árakon krónikus duzzanathoz és végül az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet. A hosszantartó használatot és a túladagolást kerülni kell.

Koronavírus: százéves eljárás lehet a gyógymód

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb nasivin hatóanyag Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy nasivin hatóanyag szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

A gyógyszerkészítmények befolyásolhatják egymás hatását. Az orrcsepp vagy orrspray használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát, ha Ön jelenleg vagy nemrégiben hangulatjavító gyógyszert triciklikus antidepresszánsok vagy MAO-gátlókvagy vérnyomásnövelő gyógyszereket szed ill.

Amennyiben Ön Nasivin Sanft készítmény alkalmazásával egyidőben az előbb felsorolt gyógyszerkészítmények valamelyikét is szedi - a szív- és a vérkeringési funkciókra gyakorolt hatása következtében - a vérnyomás emelkedése előfordulhat. A Nasivin Sanft készítmények egyidejű alkalmazása bizonyos ételekkel vagy italokkal Nem várható nasivin hatóanyag jellegű kölcsönhatás.

Terhesség és szoptatás Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A Nasivin Sanft készítmények alkalmazásának biztonságosságával nasivin hatóanyag nincsenek terhességre vonatkozó klinikai adatok. A Nasivin Sanft készítmények terhesség és nasivin hatóanyag alatt csak gondos mérlegelést követően rendelhető.

miért akar dohányozni, amikor kilép dohányozni kezdtem, hogyan leszokom

Az ajánlott adagolást nem szabad túllépni. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Rendeltetésszerű használat esetén a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez nasivin hatóanyag képességeket várhatólag nem befolyásolja. Hosszantartó alkalmazás, vagy az előírtnál nagyobb adagok alkalmazása esetén bármilyen, a nátha kezelésére adott oximetazolin-készítmény használata során jelentkezhetnek a szív- és érrendszert is érintő mellékhatások.

Ezekben nasivin hatóanyag esetekben a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességek romolhatnak.

leghatékonyabb dohányzótabletták Ár

Az nasivin hatóanyag és az orrspray-t mindig az előírásnak, illetve az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény egyszeri adagját legfeljebb naponta háromszor lehet alkalmazni. Az első alkalmazáskor a védőkupakot lehúzzuk és az adagolófejet lefelé tartva, többszöri pumpálással az első csepp megjelenéséig feltöltjük az adagolófejet. A pumpamechanizmus az adagolófej megnyomásával hozható működésbe.

A csecsemő orrnyílásába egyszeri pumpa megnyomással egy adagot cseppentünk. Használat után a cseppentőt tiszta kendővel letisztítjuk, és a védőkupakot visszahelyezzük. A cseppentő egyszeri megnyomásával pontosan mért mennyiség kerül adagolásra.

Nasivin hatóanyag első alkalmazáskor a védőkupakot lehúzzuk, kézbe vesszük és többszöri pumpálással a megfelelő perrmet megjelenéséig feltöltjük az adagolófejet. A permetmechanizmus az adagolófej megnyomásával hozható működésbe.

A kisgyermek orrnyílásába egyszeri pumpa megnyomással egy adagot permetezünk. Használat után az adagolófejet tiszta kendővel letisztítjuk, és a védőkupakot visszahelyezzük. Az adagolófej egyszeri megnyomásával pontosan mért mennyiség kerül adagolásra. A 6 év feletti gyermek vagy a felnőtt orrnyílásába egyszeri pumpa megnyomással egy adagot permetezünk. Alkalmazás időtartama: Hacsak azt kezelőorvosa kifejezetten másképp nem rendeli a Nasivin Nasivin hatóanyag készítményeket nasivin hatóanyag tovább ne alkalmazza.