Tábori emlékezés

Kedves Táborlakók!

 

Az idei táborban szombaton kora délután baráti, meghitt emlékezésre hívunk Benneteket.

Először a csepregi temetőben meglátogatjuk Ottó bácsi síremlékét, és a táborlakók és szervetők nevében koszorút helyezünk el ott.

Ezután Szombathelyre megyünk, ahol egy kopjafával tisztelgünk Geröly Imi barátunk előtt, akinek a tábor, Erdély, és az Ismerős Arcok egy szentháromság volt az életében. A táborok történetének talán legfelemelőbb pillanata Kercsó Feriék állampolgári esküje volt, ami szintén nem jöhetett volna létre nélküle. A most állítandó kopjafát Feriék készíttették egy erdélyi cserefából, Gyergyószentmiklóson. Közel ezer kilométer megtétele után büszkén fog állni Imi sírja előtt és hirdeti az ő lelki hovatartozását, mindörökké...

Aki részt kíván venni a programon, kérjük úgy időzítse a táborba érkezését, hogy indulásra ideérjen. Azoknak, akik nem autóval érkeznek, természetesen megszervezzük a szállítását!

A táborban szombaton 13.30-kor gyülekezzünk és együtt induljuk megemlékezni barátainkról, társainkról.

Jótékonysági árvárés

Kedves leendő Táborlakók!
Azt már megszokhattátok, hogy minden programról tájékoztatunk Benneteket itt, illetve honlapunkon. Nos most egy nem megvalósuló programmal kapcsolatban írok ide.
Szervezés alatt volt sokáig egy DAC-Haladás barátságos focimeccs, ami sajnos a Dunaszerdahely edzőváltása miatt végül nem jött össze. 
A meccs keretében terveztünk egy jótékonysági akciót Vörös Laci barátunkkal, (és az ő ötletéből indulva). Nos, amikor kiderült, hogy a táborban erre nem lesz módunk, más utat választottunk. Egy, az Ismerős Arcok tagjai által is aláírt DAC mez árverésre került. A táborszervezők közül Mityi munkája van a történetben, aki a mezt aláíratta a zenekarral. Vörös Lacinak, a Klikkout-nak és a Szívünk sárga-kék csoportnak köszönjük, hogy hozzátehettünk valamit a kezdeményezéshez!

Az akcióról az alábbi linken olvashattok, illetve akinek módjában áll, június 25-ig licitálhat is a mezre.


http://klikkout.sk/2017/06/17/jotekonysagi-licit-cirak-jazminka-megsegitesere/