Növekvő cigarettaválaszték és dohányzásellenes kampány

Dohányzásellenes szlogen

A 3. nap dohányzás nélkül!

Minden május utolsó napján dohányzásmentes világnapot tartanak a WHO szervezésében. Ennél kézenfekvőbb alkalom ritkán adódik a cigi lerakására, de ha még ez sem lenne elég, nézzétek meg a következő döbbenetes kampányfotókat is!

Aktív és passzív dohányzás - mások a veszélyek

A cigarettában arzén, formaldehid, hidrogén-cianid, nitrogén-oxid, szén-monoxid, az ammónia és még 43 ismert rákkeltő anyag található. Dohányzásellenes szlogen körülbelül ezer különböző alkotóelemből áll egy cigarettaszál, mely meggyújtás után még másik, a tüdőre káros égésterméket hoz létre.

A dohányfüst belélegzése dohányzásellenes szlogen másodperc alatt dohányzásellenes szlogen el az agyat, de ettől kezdve test szerte kimutatható, még az anyatejben is! Bizonyos kutatások szerint a dohányzás 14 évvel rövidíti meg az életet.

dohányzásellenes szlogen

Az elrettentő dohányzásellenes szlogen után következzenek a beígért kampányfotók! Ártatlan áldozatok ban a Child Health Foundation arra kérte a Serviceplan német reklámügynökséget, hogy a passzív dohányzás legnagyobb áldozatairól, azaz a gyerekekről készítsen figyelemfelkeltő kampányanyagot. És még most is aktuális.

Nem emlékszem, mikor hagytam abba a dohányzást

Dohányzásellenes szlogen dohányzás öl A dohányzás okozta megbetegedések Indiában dohányzásellenes szlogen nagyon gyakoriak, ezért a Cancer Patients Aid Association szabad fordításban a Rákbetegek Segítő Egyesülete az egyik neves mumbai dohányzásellenes szlogen, az Everest Brand Solutionst kérte fel, hogy rukkoljon elő egy figyelemfelkeltő felhívással a dohányzás veszélyeiről.

Azt gondoljuk, a kép magáért beszél.

Fiatalkori passzív dohányzás

Fulladásveszély A Chilei Rákellenes Egyesület szintén a passzív dohányzás rizikóira szerette volna felhívni a figyelmet egy olyan fotóval, amin dohányzásellenes szlogen gyerekek vannak főszerepben. Így született meg az alábbi plakát, remélve, hogy arra motiválja a fiatalokat, kerüljék el messziről a dohányipari dohányzásellenes szlogen.

hagyja abba a dohányzást, majd kezdje el

Öngyilkosság ban a román Mercury ügynökség sajátos módon, de nagyon találóan tálalta a cigarettaellenes kampányát: eszerint a dohányzás öngyilkosság, hiszen ez mindenki saját döntése. Tükörkép A Topmodell leszek!

dohányzásellenes szlogen

Ez nem kifejezetten egy dohányzás elleni kampány, dohányzásellenes szlogen annyira találóan ábrázolja a cigaretta romboló hatását, hogy úgy éreztük, itt a helye a válogatásban. További képeket ide kattintva találhattok.

  • Évente különböző célokat tűznek ki, melyeket széleskörű kampányok, nemzetközi összefogás és támogatások segítségével próbálnak elérni.
  • Varázslatosan gyógyul a tüdő a dohányzás abbahagyása után MTI
  • Dohányzás – Wikipédia
  • Mennyire ártalmas a dohányzás?

Szöveg: D. Dohányzásellenes szlogen adatkezelés részletei.