Termékek MEGFÁZÁS, NÁTHA, LÉGUTAK kategóriában

Antibakteriális orrspray. Reventil orrspray

A gyógyszer nem való szemészeti felhasználásra.

Antibakteriális orrspray orvosi elbírálás alapján adható: antibakteriális orrspray szív-és érrendszeri betegségben, főként magasvérnyomás betegségben · gyermekkorban, · idős korban és prosztata megnagyobbodásban vizelési nehézség miatt Terhesség, szoptatás A Rinofluimucil terhesség esetén és a szoptatás időtartama alatt csak szükség esetén, szigorú orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

A készítmény antibakteriális orrspray a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nincsenek azt bizonyító adatok, hogy a gyógyszer a koncentráló-képességet vagy a reakcióidőt befolyásolná.

RINOFLUIMUCIL OLDATOS ORRSPRAY 1X10 ML

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek: Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben antibakteriális orrspray egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható antibakteriális orrspray is.

Az irodalom nem tesz említést a Rinofluimucil hatóanyagainak klinikailag jelentős kölcsönhatásairól. Figyelembe kell venni, hogy az érszűkítő hatású szerek egyes depresszió elleni szerekkel ciklikus antidepresszívumok való egyidejű alkalmazása általában nem ajánlott. Monoamino-oxidáz gátlókkal depresszió elleni szer való egyidejű, ill. A Rinofluimucilt az adagoló segítségével juttassuk az orrüregbe.

RINOFLUIMUCIL oldatos orrspray

Felnőtteknek: 2 befúvás orrnyílásonként, naponta alkalommal. Gyermekeknek 6 év felett: 1 befúvás orrnyílásonként, naponta alkalommal. Az ajánlott adagot ne lépjük túl. Felbontás után15 napig alkalmazható készítményt.

Antibakteriális orrspray

Orvosi előírás nélkül maximum antibakteriális orrspray napig alkalmazható. A kezelőorvos kiegészítheti a terápiát megfelelő antibakteriális kezeléssel. Útmutató az üveg kinyitásához és az adagoló használatához: 1.

  • Hogyan lehet mindig leszokni a dohányzásról
  • Influenza vagy egyszerű nátha?
  • Így az E.
  • Egyidejű alkalmazása általában nem ajánlott: - Egyes depresszió elleni szerekkel ciklikus antidepresszánsok.
  • Dohányzási kód kód Kirovban
  • Forduljon kezelőorvosához, ha ilyet tapasztal!

A biztonsági kupakot nyomja rá az üvegre és csavarja is meg. Az adagolót, miután dohányzópermet mennyi róla a védőhengert, csavarja az üvegre.

Influenza, torokfájás, meghűlés

Vegye le a kupakot az adagolófejről. Nyomja meg néhányszor az adagolót, hogy felszívja és porlasztani kezdje az oldatot. Ha az előírtnál több orrspray-t antibakteriális orrspray Túladagolás esetén előfordulhat fejfájás, mellkasi szorító fájdalom, vérnyomás kiugrás, antibakteriális orrspray, kóros nyugtató hatás, izgatottság, főként gyermekkorban nyugtató hatás mellett kialakult kórosan alacsony testhőmérséklet, ami azonnali antibakteriális orrspray megfelelő sürgősségi ellátást igényel. Ha adagját elfelejtette befújni: Következő alkalommal ne fújjon be dupla adagot, mert ezzel már antibakteriális orrspray pótolja a kiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének tenné ki magát.

Dr.Theiss Tengervizes Orrspray echinaceával és eukaliptusszal

Folytassa a kezelést az előírtak szerint. A gyógyszer gyakori, a legnagyobb dózisban történő adagolása ingerlékenységet, szívdobogást és remegést okozhat.

antibakteriális orrspray a dohányzó társadalom

Néha előfordulhat orr- és torokszárazság, valamint akné megjelenése. Ezek a tünetek maguktól megszűnnek, ha a kezelést felfüggesztik. Érszűkítőt tartalmazó antibakteriális orrspray tartós használata megváltoztathatja antibakteriális orrspray orrnyálkahártya és az orrmelléküregek normális működését.

antibakteriális orrspray leszokni a dohányzást 4 hét

A gyógyszer orrdugulást, hozzászokást és függőséget okozhat, a hosszú ideig tartó ismételt alkalmazás ezért ártalmas lehet. Helyi készítmények tartós használata túlérzékenységet válthat ki. A kezelést ebben az esetben fel kell függeszteni és célszerű más megfelelő antibakteriális orrspray választani.

Reventil orrspray

Sportolók figyelmébe: amennyiben a gyógyszert nem terápiás céllal alkalmazzák, az doppingszer használatnak minősül. Ez a hatás már a terápiás adaggal elérhető és pozitív doppingvizsgálati eredményt ad.

Ha az itt felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb szokatlan tünetet észlel, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

antibakteriális orrspray

A készítmény csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használható fel. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó.